Wednesday, May 16, 2012

LONDON: Dining at YAUATCHA


Today I will talk about one of my favorite restaurants in  
London : Yauatcha. Traditional Cantonese cuisine, opened by  
chef Alan Yau. Great food, good service, and exquisite desserts.  


  Hoy os voy a hablar de uno de mis restaurantes favoritos de Londres : Yauatcha. Cocina tradicional cantonesa, abierto por el cocinero Alan Yau. Platos deliciosos,buen servicio, y postres exquisitos.












At the heart of Soho, from its window you can admire the counter with   delicate French-inspired desserts, to take away o to enjoy at the tea room on the ground floor.
At night the space becomes a restaurant,  The ground floor  with tables and a bar for cocktails, as  
the Lychee Martini.


  I recommend staying at the lower ground floor, more welcoming, with exposed brick walls illuminated by hundreds of candles and a large fish tank.

Regarding the menu, is so extensive that I have not got to try everything. If you feel so overwhelmed , the waiters will be happy to give you some advice, let them. They have a large selection of Dim Sum (I love it!) And traditionally inspired dishes such as Duck Sautee o Steamed Prawn,the have also a decent vegetarian options.My favourite:  Three style mushroom cheung fun.(Rice noodle rolls)
About the desserts (Yum!)Every single one is delicious, Chocolate and violet tart, apricot and pistachio pudding , embellished with golden flakes o flower petals, it is a treat you won´t be able to resist. See you there!

Yauatcha.
15-17 Broadwick Street
Soho, London ,W1F 0DL



  En el corazón del Soho,desde su cristalera se pueden admirar su barra con delicados postres de inspiración francesa,para llevar o tomar en su salón de té en el primer piso.
  Por la noche todo el espacio se convierte en restaurante,en el primer piso mesas y una barra para tomar elaborados cócteles,como el Lychee Martini.
  Os recomiendo reservar en la parte de abajo, más acojedor , con paredes de ladrillo visto iluminadas por cientos de velas y una gran pecera.
  En cuanto a la carta,es tan extensa que todavía no he conseguido probar todo,si os veis abrumados por tanta oferta, los camareros estarán encantados en daros alguna recomendación, dejad que os guien. Tienen una gran selección de Dim Sum (me encanta!)y platos de inspiración tradicional como el Sauteé Duck o Gambas al vapor.También tiene una extensa opción vegetariana. My plato favorito : Three style mushroom Cheung fun,enrollado de pasta de arroz relleno de setas.



Sobre los postres, todos están deliciosos,pastel de chocolate y violeta,de albaricoque y pistacho, adornados con lascas de oro o pétalos de flores, es un placer al que no podrás resistirte. Nos vemos alli!

Yauatcha.
15-17 Broadwick Street
Soho, London ,W1F 0DL







                                                                                                                                                        TTC.


                                                                                                                                               
                                                                                                                                                       




















  























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